Aktuális állásajánlataink
Karrierszint:
Munkavégzés helye:
Pozíciócsoport:
Munkavégzés jellege:
Végzettség:
Nyelvismeret:
Nyelvek közötti kapcsolat:
Kategória:

Miért az MFB?

STABIL MÚLT ÉS FÓKUSZÁLT JÖVŐ - Több, mint 25 éve működő állami hitelintézetként működésünkkel a mindenkori nemzetgazdasági fejlesztési célok elérését támogatjuk. Hisszük, hogy a munkánk fontos és nemcsak a jelent erősíti, de jövőbe is mutató. Fejlesztési bankként az MFB kiemelt célja, hogy olyan területeken nyújtson finanszírozási lehetőséget, ahol a kereskedelmi bankok nem tudnak hatékonyan hitelezni. A bank tevékenységének fókuszában tehát alapvetően a piaci hiányosságok kitöltése áll, mellyel lehetőséget, vagyis kedvező feltételek mellett elérhető finanszírozást kíván nyújtani  a hazai vállalkozásoknak. Az MFB a fejlesztési banki feladatokat szoros együttműködésben végzi a kereskedelmi hitelintézetekkel és partnerintézményeivel. A bank kiemelt feladatai között szerepel az európai uniós visszatérítendő források közvetítése is. Európában is egyedülálló módon az MFB és a hozzá tartozó társaságok egy egymással szorosan együttműködő, jellemzően pénzügyi szolgáltatást nyújtó pénzügyi csoportot alkotnak (MFB Csoport). A Diákhitel Központ Zrt. a hallgatói hitelezés, az MFB Invest Zrt. az egyedi tőkefinanszírozás és a városfejlesztési tőkealapok, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a startup- és KKV-tőkefinanszírozás, a Magyar Követeléskezelő Zrt. a követeléskezelés és faktoring, míg az MFB Ingatlanfejlesztő Zrt. az ingatlanhasznosítás terén járul hozzá a közös stratégia megvalósításához.

KÖZÖSSÉG VAGYUNK - Az MFB-nél fontosnak tartjuk, hogy kollégáinkból közösséget teremtsünk, csapatot építsünk. Ez nemcsak a lehető leghatékonyabb szakmai munkavégzés miatt fontos, hanem azért is, hogy kollégáink szeressenek az MFB-nél dolgozni, lojálissá váljanak munkahelyük iránt. Több lehetőség is van egymás jobb, munkakörnyezeten kívüli megismerésére: évente rendezünk családi napot, csapatépítő programokat, Mikulás ünnepséget és egy nagyobb csapattal mindig részt veszünk a bankok közötti sportnapon is. A közös sikerek, az elért eredmények megünneplése is fontos, melyekre az all staff rendezvényeken és a karácsonyi-évzáró ünnepségen nyílik lehetőség.

FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉS - Az MFB kiemelt helyszínen, Budapest szívében, századfordulós épületek között, közvetlenül a Parlament és a Duna szomszédságában, egy impozáns épületben helyezkedik el. Megközelítésünk számos tömegközlekedési eszközzel kiválóan megoldott (1 perces sétára található az M2-es metró, a 2-es villamos, a 70-es és a 78-as troli, illetve a 15-ös és a 115-ös busz megállója. Néhány perces sétával elérhető a Nyugati pályaudvar és a Deák Ferenc tér is, számos további közlekedési csatlakozási lehetőséggel).

SZÉLESKÖRŰ JUTTATÁSI CSOMAG - Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóinkat megbecsüljük és hosszú távon dolgozzunk együtt, ezért versenyképes és az egyedi igényeiket is figyelembe vevő juttatásokat biztosítsunk számukra. Az alapbéren felül nemcsak kimagasló a Cafeteria keretünk, de teljesítményalapú és transzparens prémium rendszert is működtetünk. Mindezeken felül sportolási támogatással, élet- és balesetbiztosítással, egészségbiztosítással, szűrővizsgálati csomaggal, csopaki üdülési lehetőséggel, lakáscélú munkáltatói kölcsönnel, képzési támogatásokkal és angol nyelvtanulási lehetőséggel járulunk hozzá dolgozóink elégedettségéhez.

WELLBEING - A dolgozói jóllét programunk keretén belül  az egészségmegőrzésre és a mozgásos sportfoglalkozásokra helyezünk nagy hangsúlyt (például szűrővizsgálatok biztosításával, munkaidőn túl végezhető rekreációs tevékenységek támogatásával, például jóga és gerinctorna szervezésével, közösségi sporttevékenységek támogatásával, valamint banki sportkártya használati lehetőséggel).

MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY - A modern kor kihívásainak és elvárásainak megfelelően az MFB-nél is figyelünk a munka-magánélet egyensúlyára. A Bankban úgynevezett törzs- és peremidő rendszerben végzik a munkájukat a kollégáink, ami azt jelenti, hogy a peremidőben rugalmasan alakíthatják az adott napi munkavégzésüket.

FENNTARTHATÓ MŰKÖDÉS - A bank elkötelezetten áll a környezet- és emberbarát irodai működéshez, ami a mindennapjainkban az energiatakarékosságban és a vízfelhasználásban érhető tetten. Külön ESG csoport foglalkozik a témával az MFB-ben, akik a társterületekkel együttműködve a kollégáink szemléletformálásában is aktívan részt vesznek. A környezettudatos működésünk megerősítéseként 2022-ben elnyertük a Zöld Iroda minősítést.


CSALÁDBARÁT INTÉZKEDÉSEK - Számos családbarát intézkedéssel, juttatással, rendezvénnyel támogatjuk a családos kollégáinkat. A nyár kiemelt időszakában programokkal színesített MFB Napközit biztosítunk a kollégáink gyermekei részére. Évente egyszer külső helyszínen megrendezzük az MFB Pikniket, ahova egész napos, közös program keretében várjuk a kollégáinkat és családtagjaikat, decemberben pedig színvonalas Mikulásváró programmal vendégeljük meg a gyerekeket. Az MFB komoly auditálási folyamat eredményeként 2022. végén hivatalosan is „Családbarát hely” lett. A helyszíni auditori bejárás során minden családbarát témakört részletesen megvizsgáltak, például a foglalkoztatás módját, a dolgozói juttatásokat és támogatásokat, a vállalati közösségépítést és a fizikai-mentális egészség támogatására tett lépéseket is. A tanúsítvány elnyerésében fontos szerepet játszott az ősszel megnyílt MFB Aprófalva Munkahelyi Bölcsőde, valamint, hogy a Bank egy belső használatú, „Kismama Iránytű” című kiadvánnyal is segíti a munka világába visszatérő édesanyákat.


MUNKAHELYI BÖLCSŐDE - 2022. októberében hosszú szakmai előkészítést és kialakítást követően megnyitottuk az MFB Aprófalva Munkahelyi Bölcsődénket, ahol barátságos és színvonalas környezetben biztosítunk egész napos nevelési-gondozási tevékenységet a legkisebbeknek.

 

ISMERD MEG A BANKOT

Nyerj betekintést a működésünkbe és a feladatainkba:VÁLLALATI ÉRTÉKEINK

Mi itt az MFB-nél úgy gondoljuk, hogy az eredményességünket nagymértékben meghatározza a vállalati normarendszerünk, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy megbízható iránymutatást adjon a működésünkről mind a külső partnereink és ügyfeleink, mind pedig a dolgozóink felé. Vállalati értékeink meghatározzák a mindennapjainkat, tetteinkben és viselkedésünkben egyaránt tükröződnek, azokat teljes egészében átszövi a nyitottság és a változásokhoz, újdonságokhoz való pozitív hozzáállás.

                                                                        EGYÜTTMŰKÖDÉS, ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG, EREDMÉNYORIENTÁCIÓ, SZAKMAI TUDATOSSÁG és HITELESSÉG

EGYÜTTMŰKÖDÉS - Az együttműködő munkatársunk számára kiemelten fontos, hogy kollégáira egyenlő félként tekint és konstruktívan kommunikál.

 • A közös célok elérése érdekében együtt dolgozik másokkal, közös eredmények létrehozására törekszik csapatban
 • A partnerség jegyében alakítja kapcsolatait belső ügyfeleivel
 • Meghallgat másokat, ösztönzi az eltérő vélemények kifejtését, elismeri mások munkáját, őszinte visszajelzéseket ad
 • Tiszteli a másikat és törődik másokkal, pozitívan és segítő szándékkal áll kollégáihoz, támogató hozzáállást tanúsít a személyes és a munkakapcsolatokban egyaránt

ÜGYFÉLÖZPONTÚSÁG - Ügyfélközpontú kollégánk élményt ad, miközben értéket teremt.

 • A folyamatok kialakításánál mindig szem előtt tartja ügyfeleinek szempontjait, ha több megoldás is lehetséges, mindig  a leginkább ügyfélbarát módot választja
 • Minden esetben törekszik a pozitív ügyfélélményre
 • Figyeli ügyfeleinek visszajelzéseit, azoknak megfelelően alakítja a munkamenetet

EREDMÉNYORIENTÁCIÓ - Az eredményorientáltság a legjobb megoldások állandó keresésével és alkalmazásával biztosítja a legmagasabb színvonalú munkavégzést, emellett  a cselekedetekért vállalt felelősséggel párosul.

 • Az eredményorientált kolléga a célokat szem előtt tartva, tervezetten, hatékonyan végzi munkáját
 • Proaktivitása másokat is magával ragad, lendülete pozitívan hat a közvetlen környezetére és az egész vállalatra
 • Teendőit a legjobb tudása szerint hajtja végre, döntéseket hoz és cselekszik, céltudatossága a garancia arra, hogy az elvártnál is jobb eredmények szülessenek
 • Előre gondolkodik, lépéseket tesz a problémák mielőbbi megoldására és a felmerülő kockázatok minimálisra csökkentésére

SZAKMAI TUDATOSSÁG - Kiválóan felkészült szakértő kollégánk folyamatosan törekszik tudásának bővítésére, elkötelezett a fejlődés iránt.

 • Magabiztos tudással, ugyanakkor megfelelő alázattal végzi feladatait
 • Állandóan törekszik teljesítményének javítására, tudja, hogy az ehhez vezető biztos út, ha szakmailag képezi magát
 • Kiemelkedő ügyfél- és termékismerettel rendelkezik, tudását és tapasztalatait szívesen osztja meg másokkal, miközben tiszteli mások szakértelmét
 • Reálisan látja képességeit - erősségeit és fejlesztendő területeit -, azok fejlesztését tudatosan tervezi

HITELESSÉG - Számunkra hiteles személy az, aki megbízhatóságán keresztül épít bizalmat - mindig lehet rá számítani.

 • Őszintén és nyíltan kommunikál - különböző csoportok előtt is ugyanazt a véleményt képviseli – az átláthatóság fontos számára
 • Szavaiban és tetteiben következetes - aszerint cselekszik, amit mond
 • Ígéreteit betartja
 • Munkavégzésével példát mutat
 • Cselekedeteiért személyes felelősséget vállal

Kiválasztás

HOGYAN LEHETSZ AZ MFB MUNKATÁRSA?   

A kiválasztási folyamatunk többlépcsős és pozíciónként eltérő lehet, melyről a pozícióleírásainkban minden esetben részletes információt találsz. A kiválasztási folyamatunk általában 30-50 napig tart, azonban esetenként (például speciális munkaköröknél) ennél hosszabb időt is igénybe vehet. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszajelzést adjanak számodra a pályázatod aktuális státuszáról.

 Regisztrálj a karrier rendszerünkbe és jelentkezz - Ossz meg velünk minden fontos információt magadról és töltsd fel a rendszerünkbe a szakmai CV-det. (A szakmai anyagodat legfeljebb 12 hónapig őrizzük meg, amennyiben másként nem nyilatkoztál a jelentkezés során).


 Önéletrajzok feldolgozása -  A kapott önéletrajzok alapján munkatársaink elvégzik az előszűrést.


 Interjúk - Munkatársaink telefonon megkeresnek és időpontot egyeztetnek veled. Az interjúk során mind a HR-es kollégáinkkal, mind pedig a jövőbeni vezetőddel és lehetőség szerint néhány területi dolgozóval is találkozol majd. A célunk az, hogy a személyes találkozók során kölcsönösen és minél jobban megismerjük egymást.


 Szakmai teszt -  Egyes pozícióknál szakmai teszteket is alkalmazunk annak érdekében, hogy a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai tudásodat és gyakorlati tapasztalatodat minél mélyebben térképezzük fel. 


 Ajánlat - Amennyiben a kiválasztási folyamat során minden lépést sikeresen teljesítettél és kölcsönösen fennáll a szándékunk a jövőbeli együttműködésre, kollégáink írásos ajánlatot küldenek a részedre. 


 Beléptetés - Az első munkanapodat megelőzően HR partneredtől részletes tájékoztatást kapsz a belépési folyamatunkról és az első napok teendőiről. Ekkor írod alá a munkaszerződésedet és a hozzá tartozó egyéb dokumentumokat is, valamint tájékoztatást kapsz az onboarding folyamatunk lépéseiről is.


ELÉRHETŐSÉGEINK

A kiválasztási folyamat valamennyi lépése során részletes tájékoztatást adunk a részedre, azonban ha bármilyen kérdésed merülne fel, munkatársainknál a következő elérhetőségen érdeklődhetsz: Humaneroforras_Igazgatosag@mfb.hu


TIPPEK, TANÁCSOK

 • A megfelelő önéletrajz elkészítése az egyik legfontosabb lépés a sikeres álláskeresés során. A CV-d ezért legyen informatív, jól szerkesztett, könnyen áttekinthető, szakmai. Tartalmazzon rólad minden olyan fontos információt (a tapasztalataidról, kompetenciákról), amelyek a megpályázott  pozícióhoz kapcsolódóan relevánsak. 
 • Ne felejtsd el feltüntetni az elérhetőségeidet! Ahhoz, hogy valamelyik csatornán fel tudjuk veled venni a kapcsolatot, arra kérünk, hogy a telefonszámod vagy az e-mail címed szerepeljen az önéletrajzodban. 
 • Érkezz a megbeszélt időpontnál legalább 5 perccel hamarabb. Akadályoztatásod esetén ne felejtsd el időben értesíteni a találkozó szervezőjét.
 • Ne izgulj! A kiválasztásban résztvevő kollégáink a rendelkezésre álló időben csak rád figyelnek. Legyél nyitott és a beszélgetés során igyekezz minél több fontos információt megosztani magadról és természetesen kérdezz bátran te is! A célunk az, hogy minél jobban megismerjünk és te is átfogó képet kapj rólunk.

ADATKEZELÉS

Adatkezelési tájékoztatónkban arról olvashatsz, hogy milyen célból, mennyi ideig és mely adataidat kezeljük.


WELCOME ON BOARD!


Belépésedet követően figyelemmel kísérjük az izgalmas első heteket, hónapokat. Közvetlen kollégáidtól, feletteseidtől és a HR partneredtől megkapsz minden szakmai, szervezeti, technikai információt és eszközt, ami a gyors beilleszkedésedhez és a hatékony munkavégzésedhez szükséges. Észrevételeiddel, ötleteiddel a vezetőidhez is bátran fordulhatsz, mert nálunk számít a véleményed! Támogatással fogják fogadni a javaslataidat, hiszen tudják, hogy a legapróbbnak tűnő ötletekből is születhetnek nagy eredmények.

Gyakornoki program

GYAKORNOKKÉNT NÁLUNK MINDENT MEGTALÁLSZ!               #ÉRTÉKES TUDÁS                        #SZAKMAI FELADATOK                        #BANKI MŰKÖDÉSI ISMERETEK                        #JÓ CSAPAT   

Fontos számunkra a magas szakmai tudással rendelkező, elkötelezett és elégedett csapat kialakítása. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos utánpótlásra, a szakmai karrierterv és perspektíva biztosítására már a kezdetektől fogva. Annak érdekében, hogy a vállalati kultúránkat magukénak érző és azzal azonosulni tudó, a banki működést és folyamatokat jól ismerő, megfelelő gyakorlattal rendelkező szakmai kollégákkal bővítsük a területi csapatokat, MFB Gyakornoki Programot működtetünk. A Program részeként gyakornok kollégáink az adminisztratív, támogató feladatok mellett aktívan részt vesznek szakmai részfeladatokban is. Munkájukat tapasztalt mentor kollégák segítik, akik nemcsak feladatokkal és az azok elvégzéséhez szükséges instrukciókkal látják el őket, de támogatják beilleszkedésüket a csapatba, segítik bekapcsolódásukat a Bank vérkeringésébe.

A munkavégzésed rugalmas időbeosztásban történik annak érdekében, hogy a munka mellett zavartalanul végezhesd egyetemi tanulmányaidat is. A Programunk a dolgozói állományunk pótlását támogatva évek óta sikeresen működik: mostanra több junior vagy menedzser munkakörben dolgozó gyakornok kollégát is a bank kötelékében üdvözölhetünk.  

Az MFB Gyakornoki Programról bővebben a Gyakornoki.Program@mfb.hu e-mail címen érdeklődhetsz.

Társadalmi felelősségvállalás

ÖNKÉNTESSÉG   -    TÁMOGATÁS   -    FENNTARTHATÓSÁG 

A társadalmi szerepvállalás szorosan kapcsolódik a mindennapjainkhoz. Az MFB-ben

 • ösztönözzük az önkéntességet
 • családbarát intézkedésekkel erősítjük a munka-magánélet egyensúlyának megvalósulását
 • széles körben nyújtott támogatásainkkal segítjük az alapítványokat, civil szervezeteket
 • munkatársi összefogás keretében adománygyűjtéssel támogatjuk a rászorulókat 
 • és rendszeresen szervezünk véradó napokat is.

A fenntarthatóság jegyében folyamatosan csökkentjük az irodai papírfelhasználásunkat, a közös konyhákban szelektíven gyűjtjük az újra hasznosítható hulladékot, a bejáratoknál elhelyezett kerékpártárolókkal pedig az alternatív közlekedési formák igénybevételét ösztönözzük. Ennek eredményeként 2022. év végén az MFB megszerezte a Zöld Iroda Védjegyet.


 


Az MFB társadalmi felelősségvállalás programjáról bővebben ITT olvashatsz. 

Adatkezelés

Tekintsd meg nyitott pozícióink listáját az Aktuális állásajánlataink menüpontban, ahol a regisztrációt követően már el is küldheted a jelentkezésed!


Az MFB Zrt. adatkezelési tájékoztatója az álláshirdetésre, álláshelyekre jelentkezők részére:

Adatkezelő:

MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: MFB Zrt. vagy Bank)

Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 31.

Cégjegyzékszám: 01-10-041712

Adószám: 10644371-2-44

Telefon: 06 1 428-1785

Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: adatvedelem@mfb.hu

Az adatkezelés célja:

Munkaviszony létesítéséhez kapcsolódó adatok kezelése és az alkalmazási feltételek megvalósulásának vizsgálata. Az MFB Zrt. álláshirdetéseire jelentkezők vagy későbbi álláslehetőség iránt érdeklődők (pályázó vagy érintett) nyilvántartása, a benyújtott jelentkezések elbírálása, pályázók kiválasztási folyamat lezárását követő értesítése.

 

Külön hozzájárulás esetén az adatok Bank adatbázisában való tárolása későbbi állásajánlattal való megkeresés érdekében.

Adatkezelés jogalapja:

Az álláshirdetésre jelentkezők esetén az adatkezelés az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete 6. cikk (1) bekezdés b) pontján alapul, az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez, pályázat elbírálásához szükséges.

 

Sikertelen pályázat, vagy későbbi állásajánlattal való megkeresés érdekében regisztrálók esetén az adatkezelés az érintett hozzájárulásán alapul.

A kezelt adatok köre:

A pályázó által az önéletrajzában és a pályázat mellékletében megadott személyes adatok, amely jellemzően a következő adatokat tartalmazza: pályázó neve, születési helye és ideje, anyja neve, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe. A munkavégzéshez szükséges képesítésekre, ismeretekre, szakmai és vezetői tapasztalatokra vonatkozó adatok, fénykép, motivációs levél, illetve az interjúk során készített jegyzetek.

Az adatkezelés időtartama:

A munkaviszony létesítéséről meghozott döntés időpontjáig vagy a jogviszony létesítése esetén a munkaügyi iratok részeként kerül tárolásra.

 

Elutasító döntés esetén vagy a későbbi állásajánlattal való megkeresés érdekében regisztrálók esetén, a regisztrációtól számított 12 hónapig kerülnek megőrzésre az adatok.

Az adatok forrása:

Az érintett, valamint az Adatkezelő azon munkavállalói, akik a munkatárs ajánlói program keretében juttatják el az érintett önéletrajzát az Adatkezelőhöz.

Adattovábbítás:

Az önéletrajz az Adatkezelő leányvállalatai részére kerülhet továbbításra az Érintett külön hozzájárulása esetén.

Adatfeldolgozó igénybevétele:

Adatfeldolgozó igénybevételére nem kerül sor.

Az érintett jogai:

a) A hozzájárulás visszavonásához való jog: amennyiben az Érintett hozzájárult a személyes adatainak használatához, kezeléséhez vagy megosztásához, a hozzájárulását bármikor visszavonhatja, amennyiben nem a szolgáltatás nyújtásához szükséges adatokról van szó.

b) Az adatokhoz való hozzáférés joga: az Érintett jogosult arra, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon arról, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha igen, akkor jogosult arra, hogy hozzáférjen a Bank által tárolt személyes adataihoz, és azokról másolatot kérhet, illetve tájékoztatást arról, hogy miként kezeli a Bank a személyes adatait.

c) A helyesbítéshez való jog: az Érintett jogosult arra, hogy kérésére a Bank indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse, javítsa a pontatlan adatokat, illetve a hiányos adatok kiegészítését kérje.

d) A törléshez való jog: az Érintett kérheti, hogy a Bank indokolatlan késedelem nélkül törölje az általa kezelt személyes adatait, amennyiben:

 • a továbbiakban már nincs szüksége az adott adatokra;
 • az Érintett visszavonja a bizonyos adatok kezelésére adott hozzájárulását;
 • az Érintett tiltakozik a személyes adatok kezelése ellen,
 • a jogszabály alapján előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
 • aggodalma merül fel az adatai a Bank által történő adatkezelésének jogalapja tekintetében.

e) Az adatkezelés korlátozásához való jog: amennyiben az Érintettnek kérdése vagy aggodalma merül fel személyes adatai Bank által történő kezelésének pontosságával, indokoltságával vagy jogszerűségével kapcsolatban, kérheti bizonyos adatkezelési tevékenységeink korlátozását.

Az Érintett a korlátozást akkor is kérheti, ha a Banknak már nincs szüksége az adataira, de az Érintett igényli valamely jogi igényének előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez. Az Érintett abban az esetben is kérheti a korlátozást, ha kétségbe vonja a jogos érdek alapján történő adatkezelés jogalapját.

f) Az adathordozhatósághoz való jog: az Érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, az általa a Bank rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná a Bank, ha

 • az adatkezelés hozzájáruláson vagy szerződésen alapul, és
 • az adatkezelés automatizált módon történik.

Jogorvoslat:

Az Érintett panasszal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz az alábbi elérhetőségeken:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.

Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9

Telefon: +36-1-391-1400

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

 

Bírósági jogérvényesítés

Az Érintett a jogait polgári peres úton is érvényesítheti. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az Érintett választása szerint – lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Egyéb adatkezelési tudnivalók

Amennyiben az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakon kívül további információra van szüksége, vagy az adatai kezelésével kapcsolatban észrevétele, kifogása van, a MFB Zrt. Humán Erőforrás Igazgatóságához is benyújthatja kérését, kérdését az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: allaspalyazat@mfb.hu 

Telefonszám: 06 1 428-1754